Activiteiten

Abonneren nieuwsberichten

 Wilt u de nieuwsberichten op onze homepage (via RSS feedreader) ontvangen? Ga naar info.

Zomerschool 2019

Voor de derde achtereenvolgende maal organiseert een werkgroep van de Stichting Seniorenraad Hilvarenbeek (SSH) een Zomerschoolprogramma voor alle senioren in de gemeente Hilvarenbeek. In deze werkgroep zijn alle 6 de kernen van onze gemeente vertegenwoordigd. De werkgroep Zomerschool heeft er naar gestreefd om meerdere activiteiten te organiseren en een voor ieder wat wils programma samen te stellen.

De Zomerschool vindt plaats van zondag 21 juli t/m zondag 11 augustus. In de drie tussenliggende weken zijn er van maandag t/m vrijdag telkens activiteiten waaraan u deel kunt nemen. In de Hilverbode van woensdag 24 april staan deze activiteiten vermeld. U kunt nu al kijken waar u aan zou willen deelnemen. Ook kunt u zich desgewenst al aanmelden met het inschrijfformulier.

Het officiële programmaboekje met inschrijfformulier voor de Zomerschool 2019 wordt in de week van 3 juni verspreid (samen met een tweetal inschrijfformulieren) of is af te halen op diverse plaatsen in de gemeente. Let u er wel op dat uw eventuele aanmelding voor 1 juli moet zijn gedaan.

Voor meer informatie zie de vooraankondiging op pagina 18 en 19 in de Hilverbode. Op onze site is eventueel ook het programma boekje en inschrijfformulier te downloaden.