Activiteiten

Abonneren nieuwsberichten

 Wilt u de nieuwsberichten op onze homepage (via RSS feedreader) ontvangen? Ga naar info.

Sport- en Beweeggids 60+

In deze brochure vindt u allerlei activiteiten om te bewegen in groepsverband in de zes kernen van onze gemeente. Volop keuze voor u om bij aan te sluiten. Wellicht vindt u een leuke activiteit in uw eigen dorpskern. Houdt u van buiten zijn? Dan kunt u kiezen voor wandelen, fietsen of vissen. Misschien slaat u liever een balletje of zwemt u graag?  Er is altijd wel een activiteit die aansluit bij uw interesse. 

Regelmatig bewegen houdt u fit. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk bewegen is. Het stimuleert ademhaling en bloedsomloop, houdt uw spieren en gewrichten soepel en sterker. Door fit te blijven kunt u langer de dingen zelfstandig blijven doen die u belangrijk vindt. En natuurlijk is het leuk om samen met anderen te sporten. Elkaar motiveren om te blijven bewegen en ook gewoon een gezellig praatje maken. 

Bekijk of download de brochure met het totale aanbod aan activiteiten. Andere mogelijkheden zijn doorbladeren en snel en gericht zoeken met behulp van enkele filters.