Activiteiten

Abonneren nieuwsberichten

 Wilt u de nieuwsberichten op onze homepage (via RSS feedreader) ontvangen? Ga naar info.

De gemeente Hilvarenbeek heeft een collectieve verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers die actief zijn bij Hilvarenbeekse organisaties of verenigingen. Alle vrijwilligers zijn automatisch verzekerd. Aanmelden is niet nodig. Dit geldt dus ook voor alle vrijwilligers die voor of namens SSH of in haar werkgroepen actief zijn.

Wie is verzekerd?
De verzekering geldt voor vrijwilligers die - via een organisatie of vereniging - onbetaalde werkzaamheden verrichten voor anderen of voor de samenleving. Ook mantelzorgers en maatschappelijke stagiaires zijn verzekerd.

Bij schade
Heeft u tijdens het vrijwilligerswerk schade geleden of veroorzaakt? Via het meldingsformulier kunt u een schade doorgeven. u vindt het formulier op www.hilvarenbeek.nl/vrijwilligersverzekering.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de vrijwilligfersverzekering? Kijk dan eens op de site van de gemeente. U vindt hioer ondermeer welke schades zijn verzekerd. U kunt ook met hen ciontact opnemen (tel. 013-5058300 mevr. K. van iersel) of via gemeenteathilvarenbeek.nl .